Mnich Admin Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Po Taterkach chodzić nie można, więc chciałbym chociaż na nie popatrzeć i o nich poczytać. Swego czasu byłem maniakalnym czytelnikiem n.p.m, ale z nienznanych mi powodów periodyk ten przestał się ukazywać. Wiem, że TPN wydaje kwartalnik Tatry. Miał ktoś z Was go w ręku? Warto? A może znacie inne gazety lub czasopisma poświęcone tematyce górskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 "Na szczycie" to magazyn współtworzony przez zespół z "n.p.m" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 10 godzin temu, Nobody napisał: "Na szczycie" to magazyn współtworzony przez zespół z "n.p.m" Polecasz? Trzymają poziom? Albo lepiej:pion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Polecam. Ja znalazłam w nim wszystko co mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Dnia 20.04.2020 o 07:02, Nobody napisał: Polecam. Ja znalazłam w nim wszystko co mnie interesuje. Zamówione, czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: Zamówione, czekam na przesyłkę Mam nadzieję że Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zamówiłem też w TPN ich kwartalnik - Tatry. Teraz mam wyjątkowo dużo czasu na czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Właśnie odebralem z paczkomatu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 ,, TATRY" kupuję od chyba czterech lat... Bardzo dobry, profesjonalny kwartalnik. Jeżeli kogoś interesuje wszystko związane z tatrami to go polubi. Dużo w nim historii, przyrody.... Artykuły są długie i ciekawe. W każdym numerze również kronika zdarzeń TOPR. Natomiast miesięcznik ,, Na szczycie" ma zupełnie podobne oblicze jak,, n. p. m. ". Cieszę się że twórcy nieistniejącego kontynuują swoje dzieło. Ja kupuję oba tytuły i polecam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Z kwartalnikiem Tatry polubiliśmy się od pierwszego artykułu. Bardzo dużo fajnych tekstów i zdjęć. I tematyka zróżnicowana, bo jest i o przyrodzie, i o kulturze. "Na szczycie" zamówione. Mam sentyment do "n.p.m", więc pewnie się nie rozczaruję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Mnich napewno się nie rozczarujesz, poza zmienionym tytułem, środek jest zupełnie podobny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) Dołączam. Do grudnia nałogowo czytałam npm, ale jak wiecie to już (w tej wersji) historia. Ból był tym większy, ze razem z npm zniknął magazyn w rowerach..... Ostatnio odkryłam Na szczycie i jakieś było moje zdziwienie, że to inne wcielenie npm . Redakcja (niemal bez zmian) chyba jeszcze się waha co do częstotliwości wydawania, ale układ, tematyka, duch ten sam co w npm. Także deficyt zaspokojony . Tatry TPN polecam. To bardziej przekrojowy kwartalnik, moim zdaniem na bardzo wysokim poziomie. Mają świetne zdjęcia. Edytowane 1 Lipca 2020 przez jaaga76 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi