Mateusz Z Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Cześć. Rozmawiałem dziś (przed chwilą) ze Słowackim przyjacielem z HZS i poinformował mnie, że od 2021 roku mają być wyremontowane szlaki na Gerlach, Łomnicę, Baranie Rogi i Wysoką! W tym roku mają zająć się montowaniem łańcuchów I zabezpieczeń (ponoć stupaczki jak pod Rysami), a od przyszłego roku SZLAKI BĘDĄ DOSTĘPNIE TURYSTYCZNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Super wiadomość Oby tylko znowu pewne lobby nie okazało się skuteczniejsze i w ostatniej chwili nie zablokowało zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ponoć potwierdzili te zmiany i jakiś tam przetarg na pomoc TANAP ogłosili przy remontach. Temat Łomnicy jest jeszcze poruszany, ale jak mówił to na 100 procent Gerlach, Baranie i Wysoka. Szkoda że na Lodowy nie planują, ale jak widać w przyszłości może coś się ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Mateusz Z napisał: (ponoć stupaczki jak pod Rysami) Ogólnie super info, tylko te stupaczki trochę martwią, bo ciężko to się omija, a ja raczej staram się nie korzystać z sztucznych ułatwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Nu81 Co racja to racja, zejście z Rysów po tych schodkach nic przyjemnego. Wiesz jak na Słowacji jest, bezpieczeństwo musi być... Poza tym to mają być szlaki dla turystów, tak więc obwiązane wsio pewnie będzie w łańcuchach. Mimo to mega się cieszę z tej decyzji sąsiadów, w końcu jakiś poważny krok w rozwój pieszej turystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Kurcze...za poważnie ostatnio na świecie. Zapomniałem, że coś takiego jak prima aprilis jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Prima aprilis Nie otworzą nowych szlaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 ...a starczyłoby pociągnąć stalowe liny i zrobić via-ferraty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Mateusz Z napisał: Prima aprilis Nie otworzą nowych szlaków Wyczułem , a już miałem pod Sickboyem komentować że muszę się pośpieszyć bo mi jeszcze na Durnego schodki zrobią !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 12 godzin temu, Mateusz Z napisał: Prima aprilis Nie otworzą nowych szlaków Hehe, tak coś czułem, że to zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 19 hours ago, Mateusz Z said: Prima aprilis Nie otworzą nowych szlaków A idź Panie.. juz się cieszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi