Jump to content

Zapytanie o sprawdzony nocleg

Recommended Posts

Witam. W maju będę gościła osobę z zagranicy, która nigdy wcześniej nie była w Polsce. W planie mamy wędrowanie w Tatrach. Proszę o propozycje sprawdzonych miejsc noclegowych, które będą spełniały takie warunki: czystość, cisza, klimat, śniadania na miejscu, widok na Tatry, dobre połączenie z Zakopanem (blisko przystanek autobusowy). Wierzę że Wasze propozycje ułatwią mi wybór cudownego miejsca ? Dziękuję:)

• 2 weeks later...
3 godziny temu, anko72 napisał:

Od 6 lutego, nikt i nic? Poratuje ktoś?

" Orle Gniazdo " Poronin ul. Tatrzańska 100 C  

Do przystanku jest około 500 m ale poza tym wszystko się zgadza ?

• 2 months later...

Podepnę się żeby nie tworzyć podobnych tematów ?

W sierpniu będę w Zakopanem i szukam noclegu w okolicach dworca. W zeszłym roku nocowaliśmy w Michałówce ale jak po całym męczącym dniu mieliśmy się wdrapać pod górę to mieliśmy dosyć ? Może macie jakieś sprawdzone miejsca w miarę rozsądnej cenie?

3 minuty temu, martuś napisał:

W sierpniu będę w Zakopanem i szukam noclegu w okolicach dworca. W zeszłym roku nocowaliśmy w Michałówce ale jak po całym męczącym dniu mieliśmy się wdrapać pod górę to mieliśmy dosyć ? Może macie jakieś sprawdzone miejsca w miarę rozsądnej cenie?

Rozumiem, że chcesz kwaterę? Czy noclegi w schroniskach też wchodzą w grę?

1 minutę temu, Mnich Moderator napisał:

Rozumiem, że chcesz kwaterę? Czy noclegi w schroniskach też wchodzą w grę?

Jedziemy w 3 osoby i taki pokój potrzebujemy. Nie ma znaczenie czy kwatera czy schronisko ? Aby łazienka była w pokoju a tak to nic więcej nam nie potrzebne bo i tak w planach mamy łażenie od rana do wieczora ?

1 minutę temu, martuś napisał:

Jedziemy w 3 osoby i taki pokój potrzebujemy. Nie ma znaczenie czy kwatera czy schronisko ? Aby łazienka była w pokoju a tak to nic więcej nam nie potrzebne bo i tak w planach mamy łażenie od rana do wieczora ?

Czyli kwatera. Łazienek w schronisku nie doświadczysz, no chyba, że Kalatówki ? Ja paraktycznie nie śpię na kwaterach, tylko w schronach. Ale jeśli już musze, szukam noclegu przez booking. Czasami można znaleźć pokój w dobrej cenie.

2 godziny temu, Karol Kliński napisał:

Spróbuj popytać w Pensjonacie "Brzoza". Przyznaję, że nie nocowałem tam jeszcze, ale w lipcu mam tam zarezerwowany tygodniowy pobyt, więc się przekonam jak jest. Mają sporo pokojów w ofercie, byłem tam kilka razy na kolacji, bo oprócz pensjonatu mają tam dobrą i niedrogą restaurację. Miejscówka około 200 m od Dworca PKP w stronę Krupówek. W lipcu płacę tam za pokój jednoosobowy 70 zł za dobę, więc zakładając tą skalę cenową raczej nie zbankrutujesz  ?  Blisko oczywiście do busów, do spożywczaka, na Krupówki niecałe 10 minut.

http://www.brzoza.wzakopanem.pl/

Dziękuję za informację! Właśnie najbardziej zależy mi na bliskości do busów ?

• Like ! 1
  • 1 month later...
Dnia 23.05.2020 o 16:11, martuś napisał:

Jeśli szukasz, to spróbuj przez nocowanie.pl. Korzystam od kilku lat, mają opcję "sprawdzone miejsce" (czy jakiś tak), więc bezpieczne transakcje ?

• Like ! 1