anko72 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam. W maju będę gościła osobę z zagranicy, która nigdy wcześniej nie była w Polsce. W planie mamy wędrowanie w Tatrach. Proszę o propozycje sprawdzonych miejsc noclegowych, które będą spełniały takie warunki: czystość, cisza, klimat, śniadania na miejscu, widok na Tatry, dobre połączenie z Zakopanem (blisko przystanek autobusowy). Wierzę że Wasze propozycje ułatwią mi wybór cudownego miejsca Dziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anko72 Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Od 6 lutego, nikt i nic? Poratuje ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 3 godziny temu, anko72 napisał: Od 6 lutego, nikt i nic? Poratuje ktoś? " Orle Gniazdo " Poronin ul. Tatrzańska 100 C Do przystanku jest około 500 m ale poza tym wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anko72 Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dziękuję. Byłam rok temu blisko tego miejsca( w Galicówce). Teraz wolę bliżej Zakopanego. Myślałam o Olczy lub Kościelisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastianx Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ja mogę polecić nocleg Burtek. Byłem tam trzy lata temu i było cudownie. Śniadania przepyszne, do centrum 3 km, blisko przystanek na dalsze wyprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Podepnę się żeby nie tworzyć podobnych tematów W sierpniu będę w Zakopanem i szukam noclegu w okolicach dworca. W zeszłym roku nocowaliśmy w Michałówce ale jak po całym męczącym dniu mieliśmy się wdrapać pod górę to mieliśmy dosyć Może macie jakieś sprawdzone miejsca w miarę rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 3 minuty temu, martuś napisał: Podepnę się żeby nie tworzyć podobnych tematów W sierpniu będę w Zakopanem i szukam noclegu w okolicach dworca. W zeszłym roku nocowaliśmy w Michałówce ale jak po całym męczącym dniu mieliśmy się wdrapać pod górę to mieliśmy dosyć Może macie jakieś sprawdzone miejsca w miarę rozsądnej cenie? Rozumiem, że chcesz kwaterę? Czy noclegi w schroniskach też wchodzą w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich Moderator napisał: Rozumiem, że chcesz kwaterę? Czy noclegi w schroniskach też wchodzą w grę? Jedziemy w 3 osoby i taki pokój potrzebujemy. Nie ma znaczenie czy kwatera czy schronisko Aby łazienka była w pokoju a tak to nic więcej nam nie potrzebne bo i tak w planach mamy łażenie od rana do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 minutę temu, martuś napisał: Jedziemy w 3 osoby i taki pokój potrzebujemy. Nie ma znaczenie czy kwatera czy schronisko Aby łazienka była w pokoju a tak to nic więcej nam nie potrzebne bo i tak w planach mamy łażenie od rana do wieczora Czyli kwatera. Łazienek w schronisku nie doświadczysz, no chyba, że Kalatówki Ja paraktycznie nie śpię na kwaterach, tylko w schronach. Ale jeśli już musze, szukam noclegu przez booking. Czasami można znaleźć pokój w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Ok dzięki Chciałabym szukać noclegu na sprawdzonych stronach żeby nie było tak, że wpłacimy zaliczkę, przejedziemy całą Polskę i nie będziemy mieli gdzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 25 minut temu, martuś napisał: Ok dzięki Chciałabym szukać noclegu na sprawdzonych stronach żeby nie było tak, że wpłacimy zaliczkę, przejedziemy całą Polskę i nie będziemy mieli gdzie spać Booking jest pewny, dają gwarancję noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 2 godziny temu, Karol Kliński napisał: Spróbuj popytać w Pensjonacie "Brzoza". Przyznaję, że nie nocowałem tam jeszcze, ale w lipcu mam tam zarezerwowany tygodniowy pobyt, więc się przekonam jak jest. Mają sporo pokojów w ofercie, byłem tam kilka razy na kolacji, bo oprócz pensjonatu mają tam dobrą i niedrogą restaurację. Miejscówka około 200 m od Dworca PKP w stronę Krupówek. W lipcu płacę tam za pokój jednoosobowy 70 zł za dobę, więc zakładając tą skalę cenową raczej nie zbankrutujesz Blisko oczywiście do busów, do spożywczaka, na Krupówki niecałe 10 minut. http://www.brzoza.wzakopanem.pl/ Dziękuję za informację! Właśnie najbardziej zależy mi na bliskości do busów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia.. Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dnia 23.05.2020 o 16:11, martuś napisał: Podepnę się żeby nie tworzyć podobnych tematów W sierpniu będę w Zakopanem i szukam noclegu w okolicach dworca. W zeszłym roku nocowaliśmy w Michałówce ale jak po całym męczącym dniu mieliśmy się wdrapać pod górę to mieliśmy dosyć Może macie jakieś sprawdzone miejsca w miarę rozsądnej cenie? Jeśli szukasz, to spróbuj przez nocowanie.pl. Korzystam od kilku lat, mają opcję "sprawdzone miejsce" (czy jakiś tak), więc bezpieczne transakcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Stanęło i tak na pensjonacie Brzoza Kontaktowałam się z kilkoma w pobliżu dworca i tam wyszło najkorzystniej (i cenowo i pod względem komfortu - łazienka w pokoju). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Pensjonat Chaber. Tuż przy dworcu. Cicho, miło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi