Mat90 0 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Hej, kupiłem buty Jack Wolfskin Vojo 3 texapore mid, przy mierzeniu było wszystko ok, za tydzień ruszam w góry i coś mnie natchnęło dziś by sprawdzić jak się noszą więc poszedłem na spacer i jest dramat, w trakcie chodzenia okazało się, że w lewej stopie 3 palce od zewnętrznej strony bardzo cierpią (lewa stopa jest 2 mm dłuższa od prawej), kciuk ma spokojnie miejsce. Gdyby to były zwykłe skórzane buty to wiem że by się rozeszły a tu jest to gumowe wzmocnienie i nie wiem czy wywalić je na śmietnik i kupić inne czy może jednak rozejdą się w tym miejscu pomimo gumowej otoki? Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,399 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 @Mat90 zanim wywalisz spróbuj zmienić wkładki? Quote Link to post Share on other sites
Mat90 0 Posted July 9, 2022 Author Share Posted July 9, 2022 Wkładka tu raczej nie pomoże... ? albo się rozbiją albo nie ma ratunku Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,759 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Vojo hike to moje buty na rower od lat ? Nie wiem co Cię tam może uciskać, bo to wygodne i miękkie ciżemki, jak masz w pobliżu zakłąd szewski, to zwykle mogą Ci na prawidle przez noc rozciągnąć buta. BTW. Czym jest 47 minutes ago, Mat90 said: kciuk ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Mat90 0 Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 Duży paluch u stopy ? Pójdę jutro do szewca i podpytam co można zrobić, dziękuję za wskazówkę Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts