Mat90 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Hej, kupiłem buty Jack Wolfskin Vojo 3 texapore mid, przy mierzeniu było wszystko ok, za tydzień ruszam w góry i coś mnie natchnęło dziś by sprawdzić jak się noszą więc poszedłem na spacer i jest dramat, w trakcie chodzenia okazało się, że w lewej stopie 3 palce od zewnętrznej strony bardzo cierpią (lewa stopa jest 2 mm dłuższa od prawej), kciuk ma spokojnie miejsce. Gdyby to były zwykłe skórzane buty to wiem że by się rozeszły a tu jest to gumowe wzmocnienie i nie wiem czy wywalić je na śmietnik i kupić inne czy może jednak rozejdą się w tym miejscu pomimo gumowej otoki? Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 @Mat90 zanim wywalisz spróbuj zmienić wkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat90 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Wkładka tu raczej nie pomoże... albo się rozbiją albo nie ma ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Vojo hike to moje buty na rower od lat Nie wiem co Cię tam może uciskać, bo to wygodne i miękkie ciżemki, jak masz w pobliżu zakłąd szewski, to zwykle mogą Ci na prawidle przez noc rozciągnąć buta. BTW. Czym jest 47 minutes ago, Mat90 said: kciuk ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat90 Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Duży paluch u stopy Pójdę jutro do szewca i podpytam co można zrobić, dziękuję za wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi