Czikitta Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Witam! Wpadłem na pomysł żeby zostawić samochód na Siwej Polanie podjechać w jakiś sposób na Słowację w rejon przystanku autobusowego Pribylina-Hrdovo lub do miejscowości Podbańska i następnie wyruszyć w kierunku Bystrej i aż do Siwej Polany. I tutaj pytanie jak najtaniej dojechać w te rejony? Bo taksówkę jak narazie znalazłem za 450zl jednak jest to trochę zbyt wygórowana kwota. Może można dojechać gdzieś bliżej taksówka i dalej jakimiś busami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Słowacka komunikacja w tamtych rejonach to czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Dnia 29.06.2022 o 21:31, Czikitta napisał: Witam! Wpadłem na pomysł żeby zostawić samochód na Siwej Polanie podjechać w jakiś sposób na Słowację w rejon przystanku autobusowego Pribylina-Hrdovo lub do miejscowości Podbańska i następnie wyruszyć w kierunku Bystrej i aż do Siwej Polany. I tutaj pytanie jak najtaniej dojechać w te rejony? Bo taksówkę jak narazie znalazłem za 450zl jednak jest to trochę zbyt wygórowana kwota. Może można dojechać gdzieś bliżej taksówka i dalej jakimiś busami? Na ile dni zaplanowałeś tą wycieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czikitta Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Na jeden dzień. Ale chyba jednak trzeba odpuścić bo faktycznie bardzo słabo z komunikacją w tamtym rejonie. Będzie trzeba wejść i zejść od Polskiej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 14 godzin temu, Czikitta napisał: Ale chyba jednak trzeba odpuścić bo faktycznie bardzo słabo z komunikacją w tamtym rejonie. wcale nie jest tak źle, kumpel wrócił wczoaraj z 2 tygodniowej włóczęgi po Spiszu i Liptwie, poruszał się tylko koleją i autobusami, kilka razy ktoś go zabrał na stopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Dnia 14.07.2022 o 09:41, J@n napisał: wcale nie jest tak źle Co innego luźna 2-tygodniowa włóczęga po kraju z założeniem dopasowania się do komunikacji, a co innego chęć dotarcia skoro świt z Polski np. do Podbanskiej. To drugie jest praktycznie możliwe tylko za pomocą samochodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi