alexsob Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Czy to koniec comiesiecznych plebiscytów zdjęcia miesiąca? pytanie do admina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Będzie w lutym, obiecuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 A czemu nie było w grudniu i styczniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Nawał innych obowiązków i zapomniałem o tym, przepraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Właśnie.Zdjęcie miesiąca jest ok.Czekamy na lutowe foto miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Spoko, że przepraszasz ale to tylko założenie tematu. Kilka minut to trwa. Mi się podobał ten temat bo można było fajne fotki wrzucić. Dla mnie to słabe, że zapominasz o tym. Tym bardziej że już wcześniej tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Twoja opinia, masz do niej prawo. Z drugiej strony...ktoś poświęca swój wolny czas, żeby coś stworzyć (to forum). Nie czerpie z tego żadnych profitów, a nagrody funduje z własnej kieszeni. Zapomniał założyć wątek i przeprosił. Trochę nie rozumiem pisania od razu, że to słabe. Temat będzie kontynuowany, nic się nie martw. Chciałbym jednak móc zachować w tej kwestii pewną decyzyjność. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Już byś z 5 razy założył ten temat w tym czasie co odpisałeś. Z tą nagroda to może nie przesadzajmy. Koszulka. I nie chodzi o koszulkę. Sierpień, wrzesień, listopad był temat. Nie kumam czemu to taki problem zakładać co miesiąc, a nie raz jest, raz nie ma. Już kiedyś przepraszłeś. Teraz też przepraszasz i piszesz, że od lutego, a czemu nie od teraz?. Zgadzam się, że poswiecasz swój czas ale nie robisz tego za darmo. To pewien rodzaj biznesu, z którego korzystasz Ty i w jakimś sensie my. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Malin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 To nie jest żaden problem, po prostu zapomniałem. Wyjaśniłem już to, skończmy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Taterka Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Tatromaniak mam pytanie , kto ocenia zdjęcia ? Edytowane 19 Lutego 2020 przez Taterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 4 godziny temu, Taterka napisał: Tatromaniak mam pytanie , kto ocenia zdjęcia ? ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Taterka Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Admin 216 133 postów Zgłoś post Napisano 1 Luty Prosimy zamieszczać swoje najlepsze zdjęcia z gór. JEDNO ZDJĘCIE NA UŻYTKOWNIKA. Spośród zamieszczonych zdjęć Administracja wybierze ZDJĘCIE MIESIĄCA To Twój wpis . Administracja to chyba kilka osób , czy się mylę ? Jak to w końcu wygląda naprawdę ? Ile osób je ocenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Tak, w tym aspekcie administracja to jedna osoba. Czemu Cię to tak frapuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Taterka Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Myślę że wszyscy forumowicze (choć jak znam życie będą wyjątki ) do tej pory myśleli że ocenia kilka osób , cała administracja - dla każdego normalnego człowieka tak to brzmi ..... a jak widzę to blef ! Po co takie pisanie co konkurs że ocenia administracja skoro tak nie jest ? Edytowane 17 Lutego 2020 przez Taterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 12 godzin temu, Taterka napisał: Myślę że wszyscy forumowicze (choć jak znam życie będą wyjątki ) do tej pory myśleli że ocenia kilka osób , cała administracja - dla każdego normalnego człowieka tak to brzmi ..... a jak widzę to blef ! Po co takie pisanie co konkurs że ocenia administracja skoro tak nie jest ? Proszę nie brać udziału. Dziękuję, pozdrawiam. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi