Lexi Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 19 minut temu, Q'bot napisał: Wygodne buty nie są trwałe, a trwałe nie są wygodne (a zwykle też niezbyt przyczepne) Z reguły podeszwa idzie sie "gwizdać" pierwsza wiec może najrozsądniejszym wyjściem jest kupić buta w którym da sie wymieniać podeszwy - masz wtedy na dłuższą metę rozchodzonego buta (cecha bezcenna) - zakładając że ci założą równie dobrą podeszwę co wcale nie jest takie oczywiste 24 minuty temu, Q'bot napisał: Moje Scarpy Mojito Hike też przeciekają przy palcach, więc membrana licho połączona z językiem Mam podobnie z Zodiakami.. ale nie reklamowałem bo przeciek niewielki .....tylko gumiaki nie ciekną reszta jest kwestią czasu .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uk4shr Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 https://8a.pl/buty-gore-tex-scarpa-mojito-hike-gtx-thyme-green-lime?gclid=Cj0KCQiA95aRBhCsARIsAC2xvfwTmYaBr6VyiUPp2eJh9kDs6H-PB7dCrhkNOnux7d-YDJYx1vtDzm0aAjoHEALw_wcB To jakiś nowy model Scarpa Mojito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi