liliczek22 Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Miesiąc temu kupiłam buty trekkingowe Garmont Misurina V gtx - dokładnie te: https://www.skalnik.pl/buty-misurina-v-gtx-black-grey-680510 . Przed jakimkolwiek użyciem zaimpregnowałam je. Po krótkim spacerze w lesie, w obecności delikatnej rosy poczułam zimno. Okazało się, że skarpeta na całej podeszwie jest mokra. Wyczyściłam buty, zaimpregnowałam ponownie. Przy kolejnym spacerze problem się powtórzył, z tym że skarpeta była jeszcze bardziej mokra. Dziwi mnie to bardzo, 20 minutowy spacer i stopa od razu mokra? Proszę o porady co zrobić - oddać na gwarancję, kupić specjalny impregnat czy coś jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 @liliczek22 dziwne jest to że to skarpeta jest mokra od strony podeszwy. Po 20 minutach jest raczej niemożliwe żeby buty przemokły jeżeli mają goretex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Oczywiście, że oddać do reklamacji - jako, że Gore wymusza na producentach dość ścisłe procedury, jeśli nie dostaniesz kolejnego egzemplarza w zamian, to pewnie sklep odda Ci gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinD Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Koniecznie na reklamację. W moich czteroletnich Salewach z GoreTexem do dziś nic nie przecieka, pomimo tego że podeszwy już prawie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex14 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Cóż, nawet jeśli ci naprawią. Inny problem może się pojawić. Nie polecam. https://drive.google.com/file/d/1yvXskbSv-O-nbVfpaAG4yPLQAgfMIiP3/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi