Mrs. Musiał Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Hej mam pytanie. Czy Ktoś może rozpoznaje ten szczyt w tle? Zdaje sobie sprawę że dużo się zmieniło Ale może Komuś coś świta? Zdjęcie prawdopodobnie z 1929 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Mnie to dziwnie przypomina Kominiarski Wierch, lecz nie mam pojęcia czy aktualnie teren, w którym mogło powstać zdjęcie nie zarósł lasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s k Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 To jest Giewont, a dokładniej Długi Giewont. Po prawej stronie poniżej jest widoczny szczyt o nazwie Suchy Wierch. Zdjęcie jest wykonane na Polanie Kalatówki. Gdyby było wykonane po roku 1938 to przekonany jestem, że w kadrze zawierałoby hotel PTTK Kalatówki. Jest bardzo prawdopodobne, że zostało wykonane w roku 1929. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnSajtPL Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 14 godzin temu, s k napisał: To jest Giewont, a dokładniej Długi Giewont. Po prawej stronie poniżej jest widoczny szczyt o nazwie Suchy Wierch. Zdjęcie jest wykonane na Polanie Kalatówki. Gdyby było wykonane po roku 1938 to przekonany jestem, że w kadrze zawierałoby hotel PTTK Kalatówki. Jest bardzo prawdopodobne, że zostało wykonane w roku 1929. Dokładnie, to jest Długi Giewont widziany z Kalatówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi