Kalessin4 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Poradźcie please. Buty na lato. Konkretnie o te dwa modele mi chodzi. Dla mnie i dla męża. Przy czym z moim rozmiarem 42 to i tak zazwyczaj muszę męskie wersje kupować. Scarpa Mescalito czy LS TX4??? A może Mojito choć podobno podeszwa jednak dość delikatna... Mają to być dodatkowe buty na lżejsze trasy górskie latem (Bieszczady itp) i na wypady w Azji w wysokich temperaturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Dnia 6.09.2021 o 18:15, Kalessin4 napisał: Poradźcie please. Buty na lato. Konkretnie o te dwa modele mi chodzi. Dla mnie i dla męża. Przy czym z moim rozmiarem 42 to i tak zazwyczaj muszę męskie wersje kupować. Scarpa Mescalito czy LS TX4??? A może Mojito choć podobno podeszwa jednak dość delikatna... Mają to być dodatkowe buty na lżejsze trasy górskie latem (Bieszczady itp) i na wypady w Azji w wysokich temperaturach. Zamów oba, przymierz i zdecyduj. Dobór butów to sprawa indywidualna, to Tobie ma być wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1977 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 LS Tx4. Ale Mescalito to też kultowy model bardzo chwalony przez użytkowników. Podeszwa w LS na skały, wilgotne lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi