michal86 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Mój ulubiony odcinek w Tatrach (choć na razie jestem początkujący) między Przełęczą pod Kondracką Kopą a Kasprowym Wierchem. 23.06.2021 z Kalatówek miałem iść na Przełęcz Krzyżne ale w drodze do Murowańca spotkałem sympatyczną koleżankę z Pomorza (Patrycję), która na przełęczy była jakoś dwa dni wcześniej. Wejść weszła, ale potrzebne jej były raki gdyż śniegu tam dość sporo. A ja jako początkujący oraz bez sprzętu doszedłem do wniosku, że plany na dziś trzeba chyba zweryfikować, w końcu po co ryzykować (choć ryzyko może nie duże, ale zawsze mogę przyjechać jeszcze raz, a przyjadę). Plan został zmieniony na trasę Kasprowy-Przełęcz pod Kondracką Kopą-Hala Kondratowa-Kalatówki i zakupy w Zakopanym. Myślę, że dobrze się chyba stało bo raz bardzo lubię ten odcinak, dwa TE CHMURY... bajka 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Fotki mega. Też bardzo lubię ten szlak i widoki z Kopy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Genialne fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Świetnie uchwyciłeś te chmury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal86 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Miałem szczęście co do tych chmur. Ale jak to mówię, jak bym siedział w domu to bym nie zobaczył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi