arturm Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Dzień dobry, mam pytanie kupiłem już drugą parę kijków trekingowych, i mam problem z jednego z kijków dochodzą odgłosy z środka jak by coś telepało się w środku odgłos dochodzi w górnej części kijka, czy to norma czy jakaś grzechotka w jednym kilku występuje, czy ktoś zetknął się z czym takim co robić, przy chodzeniu jest to bardzo słyszalne, proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 @arturmnie sądzę aby jakaś firma montowała w kijku grzechotkę . Pomóc może Ci tylko serwis producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturm Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Dziękuje za wiadomość, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 @arturm zwróć uwagę na technikę chodzenia - być może dlatego kije rezonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi