Anna M. Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 03.07.2019 - Przepiękna dolina w Tatrach Wysokich na Słowacji. Z doliny można przejść do Doliny Białej Wody przez przełęcz Rohatka oraz przez przełęcz Czerwona Ławka do Doliny Małej Zimnej Wody. W górnej części doliny znajduje się Chata Zbójnicka, która zaopatrywana jest tylko przez nosiczów. Szlak nie wymagający, chociaż po drodze dwa razy zdarzyła się biżuteria (bez niej też dałoby się przejść). Dzień był ciepły, ale nie gorący, taki akurat na wędrowanie Kiedyś zostawiłam w dolinie kopczyk i udało się wrócić tutaj ?"> 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) @TatromenI tu się z Tobą zgodzę, jest tam pięknie! Nawet wtedy, gdy pogoda nie jest super. Kiedyś, parę lat temu byłam właśnie przy niezbyt dobrej pogodzie, a i tak było pięknie Edytowane 5 Września 2019 przez Anna M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Dwa lata temu taki miły piesek szedł sobie właśnie z Czerwonej Ławki do Doliny Staroleśnej a ja za nim i jego panią Po drodze spotkaliśmy jeszcze miłe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 @Agnieszka GP Na Słowacji pieski mogą sobie chodzić po Taterkach, chociaż gdzieś obiło mi się o uszy, że mają wprowadzić zakaz. Ciekawe, czy pieski też miewają lęki wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 @Natalia D Ja byłam w Terince 12 sierpnia i machałam do Ciebie chusteczką ale chyba Pośrednia Grań mnie zasłaniała A tak serio, marzy mi się dojście do Staroleśnej od polskiej strony, przez Dolinę Białej Wody i Rohatkę. Rohatka nie straszna mi, ale dojście do niej od Łysej Polany strasznie długie. Musiałabym (przy moim żółwim chodzeniu) iść chyba dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 @Tatromen Za rok, gdy będę w Tatrach, na pewno to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 @Natalia D Byłam w tym obozowisku pod Wysoką i powiem Ci, że miałabym tam pietra spać. Obawiałabym się misiów. Ale wiesz co tam było? Ktoś zakamuflował sobie alkohol Czytałam, że żeby tam nocować, trzeba mieć zgodę właściciela, może kiedyś tak zrobię. Do tego obozowiska jest ponad 10 km, więc warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 @Tatromen I jedno i drugie przyda się Po wypiciu dobry sen, jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Widzę że nie tylko ja lubię robić zdjęcia nosiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Ja się nie mogę napatrzeć na to ile mają naładowane do tych nosideł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Dolina Staroleśna dzisiaj. Kofola powinna mi płacić za reklamę 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Tak powinni Ci płacić albo chociaż dać zapas Kofoli na wszystkie szczyty w Tatrach !!! Gdzie tam w Tatrach ... jakby na szczycie K2 stała zgrzewka Kofoli to już dawno by było zdobyte zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Z Kofolą nie tylko wszędzie wejdziesz ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 @Tatromen skąd Ty masz tego tyle??? @Agnieszka GP ja muszę mieć ten samolot!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi