peter1 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Mały Jaworowy(2380m) - słynny szczyt w głównej grani Tatr pomiędzy Krzesanym Rogiem(i granią lecącą do Świstowego) a Jaworowym Szczytem. panoramki orientacyjne(za Wikipedią): Mały Jaworowy z Zawraciku Rówienkowego na Zawraciku na grani szczytowej Jaworowe Turnie widok ze szczytu na Lodowy Jaworowy Jaworowy grań szczytowa Staroleśna zbliżenie na Lodowy zbliżenie na Mały Durny, Durny i Łomnicę Jaworowy Sławkowski Staroleśna Dolina Jaworowa Jaworowe Turnie Dolina Jaworowa szczyt Małego Jaworowego Zawracik Rówienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Gdzieś kiedyś widziałem któreś z tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Dnia 21.03.2021 o 13:56, Q'bot napisał: Gdzieś kiedyś widziałem któreś z tych zdjęć Chyba nawet dwa bo musiałem dać podpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi