Daerkopolo Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Pogoda taka ,że żal w domu siedzieć ,a mam trochę wolnego.Jakie macie pomysły na wyjście w Tatry przy 3 lawinowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 To zależy od Twojego doświadczenia zimowego i umiejętności oceny lokalnego zagrożenia lawinowego. Ale spokojnie Wołowiec przez Rakoń, Kasprowy od Gąsienicowej, Kończysty przez Trzydniowiañski, całe Regle i dojścia do schronisk. Jak wyruszysz z samego rana i wrócisz przed popołudniem to Świnica, Zadni Granat od Koziej Dolinki, Kościelec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października W dniu 22.02.2021 o 19:19, Daerkopolo napisał(a): Pogoda taka ,że żal w domu siedzieć ,a mam trochę wolnego.Jakie macie pomysły na wyjście w Tatry przy 3 lawinowej. Przy trójce to bym wyszła, ale do dobrej restauracji. Nawet pod Kasprowym widywałam potężne lawiniska, kiedyś przysypało 19 osób, choć na szczęście nikogo całkowicie. Ale ja bym nie kusiła losu. Ja wychodzę przy jedynce, przy dwójce już mam obiekcje. Przy dwójce w życiu bym nie poszła pod bardziej nachylone zbocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi