fasolka24 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Witam. Planuję z mężem wycieczkę do Szklarskiej Poręby+ Góry Izerskie i Stołowe z 8 msc dzieckiem. Chciałabym wybrac się na Trzy Świnki na Szczeliniec i do miasta skalnego. Czy z tam małym dzieckiem ma to wgl sens? Dodam, że nigdy nie byłam w tamtych rejonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Witaj @fasolka24 , dziecko jak się domyślam w nosidle,więc zacznijmy od Szczelińca , raczej odradzam , zwłaszcza odcinek za schroniskiem , z nosidłem to będzie żadna przyjemność.Tam jest po prostu ciasno , jeśli chcesz takie klimaty to polecam czeską stronę i Teplicke Skalne Mesto , jest fajne , zajrzyj tu teraz moje ukochane Izery , no cóż w zasadzie wszędzie z nosidłem dotrzecie , a w wiele miejsc wygodnie nawet z wózkiem. To tak parę haseł: Hala Izerska,Orle , Przełom Izery, Wysoki Grzbiet, wszystko macie w zasięgu ,zajrzyj tu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Popieram @barbie609 moder, Szczeliniec to nic przyjemnego z dzieckiem 2 nosidle. Karkonosze i Izery całe Wasze, o ile dziecko zaakceptuje nosidło.... Proponuję potrenować przed wyjazdem. Przy okazji sami będziecie mieli okazję sprawdzić, jak sobie radzicie. Powodzenia @fasolka24!! Edytowane 27 Kwietnia przez jaaga76 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi