polak1411 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam Wybieramy się na giewont 10 kwietnia 2025. Co zabrać ? Jakie mogą być warunki wejścia? Czy wszystkie szlaki będą otwarte? Domyślam się że raki obowiązkowe. Każda pomoc i opinia jest dla mnie na wagę złota :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca witaj tutaj jest komunikat turystyczny na dzień dzisiejszy:https://tpn.gov.pl/komunikat-turystyczny na 10.04 będzie wydany 9-tego. Jaka będzie pogoda tego w tej chwili nie przewidzi nikt. 32 minuty temu, polak1411 napisał(a): opinia j wiesz teraz jest bardzo niefajny moment na wyższe partie , śnieg w ciągu się zmienia , miejscami wyłażą gołe skały , a miejscami goły lód , tak więc miejscami może być niesympatycznie. Nie wiem jaki masz doświadczenie w terenie skalno-lodowym , jeśli żadne lub niewielkie to przemyśl to jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca 23 godziny temu, polak1411 napisał(a): Witam Wybieramy się na giewont 10 kwietnia 2025. Co zabrać ? Jakie mogą być warunki wejścia? Czy wszystkie szlaki będą otwarte? Domyślam się że raki obowiązkowe. Każda pomoc i opinia jest dla mnie na wagę złota Warunki mogą być różne więc trzeba zabrać co się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi