Piotrkerto Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Cześć Przy planowaniu trasy z Strbske Pleso nad wodospad Skok pokazuje mi, że trasa jest zamknięta. Czytałem, że po wyżej wysokości schronisk szlaki są w Słowacji zamknięte. Czy wie ktoś czy ten szlak jest zamknięty czy warunki tam panujące obecnie powodują zamknięcie tego szlaku? Trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Nie wiem co Ci pokazuje , zamknięcie jest powyżej wodospadu , aha wiesz ,że tam jest teraz ogłoszona dwójka?I kurzy dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 1 godzinę temu, Piotrkerto napisał(a): powyżej wysokości schronisk szlaki są w Słowacji zamknięte To nie jest żelazna reguła, tablice stoją w różnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 3 minuty temu, Jędrek napisał(a): To nie jest żelazna reguła, tablice stoją w różnych miejscach. na wykazie TANAP zamknięcie jest powyżej wodospadu , na mapie Sygnatura też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrkerto Opublikowano 15 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 1 godzinę temu, Jędrek napisał(a): To nie jest żelazna reguła, tablice stoją w różnych miejscach. Dzięki tego nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrkerto Opublikowano 15 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): wiesz ,że tam jest teraz ogłoszona dwójka?I kurzy dalej. Będę po 22 marca, może coś się więcej wyklaruje. Gdzieś na stronach słowackich można przeczytać w jakich rejonach jest zagrożenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2 minuty temu, Piotrkerto napisał(a): Będę po 22 marca, coś się pewnie zmieni a zagrożenie masz jako funkcję tu https://mapa-turystyczna.pl/#49.23437/19.93864/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi