Magdalena K-a Opublikowano 15 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 (edytowane) Poszukuję chętnej osoby/ osób na wyjazd w Tatry Zachodnie Słowacja w terminie druga połowa lipca 2024. Jestem nastawiona na codzienne piesze wycieczki. Magdalena 39 lat. Edytowane 15 Maja 2024 przez Magdalena K-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 15 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 1 godzinę temu, Magdalena K-a napisał: Poszukuję chętnej osoby/ osób na wyjazd w Tatry Zachodnie Słowacja w terminie druga połowa lipca 2024. Jestem nastawiona na codzienne piesze wycieczki. Magdalena 39 lat. gdzie nocujemy ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Andrzej Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Dnia 15.05.2024 o 08:55, Magdalena K-a napisał: Poszukuję chętnej osoby/ osób na wyjazd w Tatry Zachodnie Słowacja w terminie druga połowa lipca 2024. Jestem nastawiona na codzienne piesze wycieczki. Magdalena 39 lat. Witam zainteresowała mnie Pani propozycja wyjazdu w Tatry. Ja wybieram się w czerwcu ale kolejny wyjazd w lipcu też by mi odpowiadał. Mam bazę w okolicy Pribyliny w której byłem rok temu. Warunki są super każdy by miał swój pokoik . A trasy urozmaicone . Może też by ktoś jeszcze ze mną pojechał i wędrowalibyśmy większą grupą. Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Andrzej Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Przed chwilą, Leszek Andrzej napisał: Witam zainteresowała mnie Pani propozycja wyjazdu w Tatry. Ja wybieram się w czerwcu ale kolejny wyjazd w lipcu też by mi odpowiadał. Mam bazę w okolicy Pribyliny w której byłem rok temu. Warunki są super każdy by miał swój pokoik . A trasy urozmaicone . Może też by ktoś jeszcze ze mną pojechał i wędrowalibyśmy większą grupą. Pozdrawiam Leszek A co do tras to za najpiękniejszą w Tatrach Zachodnich uważam Otargańce od strony południowej a jeśli baza od północy to najlepsza Zuberec i wtedy jest mnóstwo pięknych tras w Dolinie Rohackiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi