Mateusz Z Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Cześć. Czy możecie polecić jakieś kwatery w Starym Smokowcu (Lub najbliższej okolicy)? Chce się tam zatrzymać na kilka dni. Fajnie, jakby cena była niska, na warunkach mi nie zależy, bo posłuży tylko do przespania się. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zdecydowanie korzystniej wychodzi nocleg w Nova Lesna i dojazd elektriczką. Tylko dwa przystanki. Villa Lesana jest bardzo blisko przystanków (autobusowego też). Spałem tam w apartamencie dla 5 osób z własną kuchnią i ... stołem bilardowym za 58 zł/os. Nie wiem jak reszta pokoi. High Tatras warunki całkiem spoko, Villa Slnecnica troszkę niższy standard, ale zupełnie ok. Cen nie podaje, bo co roku się zmieniają. Możesz jeszcze zerknąć Velky Slavkov, przystanek za Nova Leśna. Wychodzę z założenia, że i tak wszędzie trzeba dojechać elektriczką, a w Smokowcu niektóre ceny są jak dla mnie zaporowe. Im dalej tym taniej A to tylko 10 minut. Sprawdź wybrany termin na booking, obejrzyj kwatery i ... dzwoń "na priamo", bo bez prowizji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Dzięki. Ogarnąłem w Novej Leśnej :) Faktycznie cena kosmicznie różna niż w Smokowcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Przed chwilą, Tatromen napisał: Mati , dużo taniej w Nowej Leśnej ? Duuużo taniej. Mi się udało za 8€ / noc ogarnąć, gdzie w Smokowcu najtaniej co najmniej drugie tyle chcieli :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Jedyny minus Nowej Leśnej to brak jakiejś knajpy. Kiedyś była pseudo pizza, ale ktoś mi ostatnio doniósł, że nie mógł jej znaleźć. Jak się schodzi z gór to przesiadka jest zawsze w Smokovcu, a tam Kamzik i La Montanara ❤ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi