Kristin 2 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Cześć wszystkim. Pytanie jak w temacie, czy w Piątce nie pozwalają już spać na glebie? Może ktoś coś podpowiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
Mikołaj 41 Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Myślałem, że Piątka to glebowe Eldorado ? w Chochołowskiej na stronie jest komunikat, że nie udzielają noclegu na podłodze. Ale "nocleg awaryjny" widzialem, że był w sali jadalnej. Co do Piątki to odpowiem za 3 tygodnie. ? Quote Link to post Share on other sites
Mer 3 Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Byłam w Piątce w zimie - są trochę niechętni (względy bezpieczeństwa), ale jeśli zgłosi się potrzebę noclegu późnym wieczorem, a nie ma innych miejsc, to nie robią problemów z glebą. Byłam, spałam :) 1 Quote Link to post Share on other sites
Pyrus 5 Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Byłem tydzień temu i jadalnia była zawalona cała ludźmi, sporo osób spało też na korytarzu coś jest zakazane, na ławkach pod schroniskiem też jest fajnie ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Kristin 2 Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 Dziękuję za informacje, że względów pogodowych wyjazd nie doszedł do skutku ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Pozdrawiam wszystkich serdecznie ?. Quote Link to post Share on other sites
jurek 0 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 No właśnie, co z glebą? Do tej pory nie było problemu z noclegiem. Jutro jadę i miałem w planach zostać na noc w piątce a tu już któraś osoba pisze o problemach w tym sezonie. Quote Link to post Share on other sites
Pab 9 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Jak przyjdziesz przed zmrokiem to odsyłają. Jeśli po zmroku to zostajesz. Wybór należy do pacjenta. ? Quote Link to post Share on other sites
Anna M. 803 Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Wiem, że nie pozwalają pod pokojami. Z jednej strony to słuszne, można być potrąconym, przygniecionym w nocy przez wychodzącego z pokoju. Sama kiedyś wpadłam na leżącego pod pokojem i o mało nie dałam fikołka. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts