patrykbala.89 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Szukam porady. Chodzi o męskie spodnie trekkingowe. Dawno, dawno temu kupiłem pod presją czasu jakieś spodnie w Decathlon za 20 zł w których pojechałem w góry (moje pierwsze przygody). Złapałem bakcyla, co przyczyniło się do wymiany reszty mojej górskiej garderoby a spodnie nadal zostały. Chodzi mi o długie spodnie, coś na lato. Raz na jakiś czas szukam czegoś ciekawego no ale nic mnie jeszcze nie przekonało. Dodam, że prosty ze mnie chłop i jakoś nie szczególnie przykładam wagi do wyglądu więc tym bardziej się dziwię, że jeszcze nic nie kupiłem. Może ktoś z Was ma jakiś sprawdzony model z którego jest zadowolony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ja mam podobne to tych. Mojego modelu już nie ma, ale cena i zasada podobna. Odpinane nogawki w taki sposób, że nie trzeba ściągać butów. Wygodne, wytrzymałe, śmigam już drugi rok. https://www.decathlon.pl/spodnie-2w1-trek-500-mskie-id_8501895.html pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Obecnie używam Arcteryx Lefroy. Wcześniej miałem Columbia Passo Alto II. Lefroy kupiłem właśnie na lato, bo w spodniach Columbia było mi za troszkę za ciepło. Spodnie Columbia : kieszenie z siatki , ręce się wkłada od boku, zapinane na zamek. Jedna kieszeń na zamek na tyłku. Mają wyższy stan i tył wydłużony (Żeby pas biodrowy nie obcierał) . Ściągacz w nogawce. Wszyty pas z plastikową klamrą. Na październik ok, na sierpień tylko jak nie ma upałów. Arcteryx: niższy stan, trzymają się na biodrach i mają nogawki ciut krótsze od Columbia. Kieszenie dwie od przodu, ręce wkładane od góry (jak w jeansach). Kieszeń na prawym udzie zamykana na zamek. Brak kieszeni na tyłku. Pas wszyty z płaską klamra metalową. Spodnie Arcteryx mają to czego brakowało mi w Columbii. Inaczej rozłożone kieszenie, niższy stan i są cieńsze, więc latem można ich używać. Profilowane kolana, kliny itp mają oba modele. Cenowo bardzo podobnie 200-250 na promocjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykbala.89 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 17 godzin temu, a chodźże na pole napisał: Ja mam podobne to tych. Mojego modelu już nie ma, ale cena i zasada podobna. Odpinane nogawki w taki sposób, że nie trzeba ściągać butów. Wygodne, wytrzymałe, śmigam już drugi rok. https://www.decathlon.pl/spodnie-2w1-trek-500-mskie-id_8501895.html pozdrawiam. Wyglądają na porządne. Patent z odpinanymi nogawkami jest jak najbardziej na miejscu. Ogólnie to nawet nie pomyślałem, żeby na przykład skupiać się tylko na takich modelach. Poczytałem opinię i są nadzwyczaj dobre. Szczególnie zachęciła mnie informacja o praniu i prasowaniu xD Nie trzeba o to bardzo dbać. To cieszy heh. Dzięki za polecenie. 1 godzinę temu, Mikołaj napisał: Obecnie używam Arcteryx Lefroy. Wcześniej miałem Columbia Passo Alto II. Lefroy kupiłem właśnie na lato, bo w spodniach Columbia było mi za troszkę za ciepło. Spodnie Columbia : kieszenie z siatki , ręce się wkłada od boku, zapinane na zamek. Jedna kieszeń na zamek na tyłku. Mają wyższy stan i tył wydłużony (Żeby pas biodrowy nie obcierał) . Ściągacz w nogawce. Wszyty pas z plastikową klamrą. Na październik ok, na sierpień tylko jak nie ma upałów. Arcteryx: niższy stan, trzymają się na biodrach i mają nogawki ciut krótsze od Columbia. Kieszenie dwie od przodu, ręce wkładane od góry (jak w jeansach). Kieszeń na prawym udzie zamykana na zamek. Brak kieszeni na tyłku. Pas wszyty z płaską klamra metalową. Spodnie Arcteryx mają to czego brakowało mi w Columbii. Inaczej rozłożone kieszenie, niższy stan i są cieńsze, więc latem można ich używać. Profilowane kolana, kliny itp mają oba modele. Cenowo bardzo podobnie 200-250 na promocjach. Dzięki za profesjonalną opinię. Arcteryx po opisie bardziej mnie zaciekawiły. Widzę, że nawet są na przecenie. Też chyba będę musiał pomyśleć sobie o moich preferencjach rozłożenia kieszeni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi