wwwojo Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Wiem wiem, 2 miesiące po czasie ale lepiej późno niż wcale. Prognoza pogody była optymistyczna, decyzja krótka, zamykam rok na Czerwonych. Wyjście z Kuźnic, zejście do Kościeliskiej. Prawie do samej Przełęczy pod Kopą Kondracką było przezajecudowniebiście, jakieś 100m poniżej chmury spadły na łeb ale jakiś głos podpowiadał podejdź wyżej. Między Kopą a Małołączniakiem wiedziałem już, że warto było. Jeszcze bez widoków ale maleńkie przejaśnienia zwiastowały to cudo, które towarzyszyło mi już do samej Chudej Przełączki. Takie widoki miałem już na Czerwonych ale w takim natężeniu jeszcze nigdy... pływać można było 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Generalnie nie chodzę zimą, bo nie lubię się grubo ubierać. Ale widoczki piękne i zawsze miło popatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi