Rupicapra rupicapra 114 Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Czy ktoś ma z nimi doświadczenie? Jeśli tak, to jakie? Konkretnie myślę o koszykowych (Salewa i Cassin), a w przypadku Edelrid o rekinach (Shark). Quote Link to post Share on other sites
J@n 358 Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 28 minut temu, Rupicapra rupicapra napisał: Czy ktoś ma z nimi doświadczenie? Jeśli tak, to jakie? Konkretnie myślę o koszykowych (Salewa i Cassin), a w przypadku Edelrid o rekinach (Shark). koszykowe to bez różnicy, wcześniem miałem Salevy, teraz jakieś z Decathlonu, ważne aby miały plastikowe wkładki zapobiegające klejeniu się śniegu. Quote Link to post Share on other sites
Rupicapra rupicapra 114 Posted November 27, 2019 Author Share Posted November 27, 2019 To wiem, teraz też podkładki antyśniegowe to standard. Więc te Salewy się sprawdzały? Głównie interesują mnie te Rekiny z racji kompatybilności z różnymi butami. Quote Link to post Share on other sites
J@n 358 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 6 godzin temu, Rupicapra rupicapra napisał: Więc te Salewy się sprawdzały? tak, do łatwych wycieczek w ubitym śniegu i krótkich odcinkach lodu do 30 stopni nachylenia - piszę o tym modelu - Ty zapewne piszesz o tym modelu - . Quote Link to post Share on other sites
Rupicapra rupicapra 114 Posted November 28, 2019 Author Share Posted November 28, 2019 Pytam o oba, a także o Cassiny. Widzę jednak, że u nas mało to popularne modele. Quote Link to post Share on other sites
J@n 358 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 3 godziny temu, Rupicapra rupicapra napisał: nas mało to popularne modele bo to forum raczej turystyczne jest i mało ludzi używa, zapytaj na specjalistycznym https://brytan.com.pl/Forum/ wszystko zależy w jakich górach i trudnościach chcesz tych raków używać Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts