Rupicapra rupicapra Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Czy ktoś ma z nimi doświadczenie? Jeśli tak, to jakie? Konkretnie myślę o koszykowych (Salewa i Cassin), a w przypadku Edelrid o rekinach (Shark). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 28 minut temu, Rupicapra rupicapra napisał: Czy ktoś ma z nimi doświadczenie? Jeśli tak, to jakie? Konkretnie myślę o koszykowych (Salewa i Cassin), a w przypadku Edelrid o rekinach (Shark). koszykowe to bez różnicy, wcześniem miałem Salevy, teraz jakieś z Decathlonu, ważne aby miały plastikowe wkładki zapobiegające klejeniu się śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupicapra rupicapra Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 To wiem, teraz też podkładki antyśniegowe to standard. Więc te Salewy się sprawdzały? Głównie interesują mnie te Rekiny z racji kompatybilności z różnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 6 godzin temu, Rupicapra rupicapra napisał: Więc te Salewy się sprawdzały? tak, do łatwych wycieczek w ubitym śniegu i krótkich odcinkach lodu do 30 stopni nachylenia - piszę o tym modelu - Ty zapewne piszesz o tym modelu - . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupicapra rupicapra Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Pytam o oba, a także o Cassiny. Widzę jednak, że u nas mało to popularne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 3 godziny temu, Rupicapra rupicapra napisał: nas mało to popularne modele bo to forum raczej turystyczne jest i mało ludzi używa, zapytaj na specjalistycznym https://brytan.com.pl/Forum/ wszystko zależy w jakich górach i trudnościach chcesz tych raków używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi