Paweł Dutka Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 czy jeansy i bawełniany podkoszulek będzie odpowiedni czy musi być coś thermoaktywnego. Jak patrzę w czym ludzie do kina tam przychodzą to mam kompleksy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDe Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Raki, zdecydowanie zabierz ze sobą raki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImWyżejTymLepiej Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Tak, koniecznie jeszcze czekan i wełniany sweterek z przypiętymi odznakami górskimi ze schronisk i PTTK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakowskaz.pl Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgodnie z zasadą: więcej sprzętu, mniej talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dutka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Szlakowskaz.pl napisał: Zgodnie z zasadą: więcej sprzętu, mniej talentu Ja tylko film chciałem obejrzeć, po co mi talent do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi