Paweł Dutka Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Uważam ze jest to najpiękniejszy szlak w Tatrach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 A dla mnie to najbardziej nudny szczególnie końcowka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochtabiński Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Paweł co Ty masz z tym Kasprowym, że go tak lubisz? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dutka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 5 godzin temu, Ochtabiński napisał: Paweł co Ty masz z tym Kasprowym, że go tak lubisz? Nic innego nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dutka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Pacek napisał: A dla mnie to najbardziej nudny szczególnie końcowka Końcówka uczy pokory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lavinka Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 A ja nie przepadam za tym szlakiem, zwłaszcza gdy przyjdzie mi nim schodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna Wymysłowska Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Ja byłam 4 razy na Kasprowym i jakoś tak wyszło, że ani razu nie wchodziłam przez Myślenickie Turnie, chyba czas to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zimą rośnie jak śniegu nasypie A latem się kurczy bo woda odparowuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamžík Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dnia 27.08.2019 o 09:26, Tatromen napisał: Ja się zastanawiam ile tak naprawdę ma ten Kasprowy bo na budynku stacji jest 1987m , na szlakowskazie 1988m a ostatnio czytałem na internecie 1985 m , czy to zależy od pogody ????Albo latem rośnie , zimą się kurczy ???? Wiadomo, jak jest ciepło to się wydłuża Też miałem takie zdjęcia - na jednym na znaku 1988, a na innym zdjęciu już metr niższy. Spytałem pracownika TPN-u i po prostu gdy zmierzyli dokładniej z użyciem lepszej technologii to wyszło metr mniej i zaktualizowali dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi