OTTO Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Od jakiegoś czasu nie mogę komentować artykułów. Kiedyś było zapytanie czy połączyć z forum aby komentować a teraz jest tylko przekierowanie do fb. Czuję dyskryminowany ponieważ nie posiadam i będę posiadał konta na fb. Coś zmieniono ? Co zrobić by dodawać komentarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Ja też to zauważyłam a ponieważ również takiego konta nie mam pod żadnym artykułem nie mogę nic napisać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 To może ktöryś z moderatorów wyjaśni sytuację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Witajcie, w chwili obecnej niemożliwe jest połączenie kont na portalu i forum. Faktycznie włączyliśmy system komentarzy z logowaniem facebookowym, zdajemy sobie sprawę, że ma on zarówno dobre, jak i złe strony. Sprawa wygląda tak, że wprowadzenie tego systemu przekłada się póki co na znacznie większą aktywność pod artykułami, niestety trochę kosztem osób nie posiadających konta na FB. Testujemy różne rozwiązania, żadne nie jest optymalne, ale będziemy szukać najlepszego. Możemy tylko prosić o wyrozumiałość i trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Jestem wyrozumiały bo bardzo lubię ten portal i forym, ale to nie jedyny problem. Wczoraj czytałem artykuł o remontowanym szlaku na Kończysty i było 11 komentarzy, dziś nie ma ani jednego, przy dymku jest "0". A chyba ich nie usuneliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 @OTTO dziwne, u mnie normalnie jest dymek z 12 komentarzami (musi się chwilę strona załadować i to się pojawia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Problem jest tylko na telefonie 1 na 10 odświeżeń komentarze się pojawiają a na kompie jest ok. Może to wina przeglądarki ? Wracając do sedna to żeby komentować muszę mieć konto na fb i nie ma innej opcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi