przemek0210 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Cześć wszystkim, jakie spodnie polecacie na wypad zimowy, tak do 500/600 złoty? Przeglądając sklepy internetowe można się pogubić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ja mam te same co @Luk_ tyle, że wersja damska. Są lekko ocieplane i bardzo wygodne. Kosztowały chyba mniej niż 200 zł. Jak na rzecz że sklepu na D. to są super jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemel Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Widziałem w pewnym sklepie internetowym fajne spodnie Milo w super cenie. Membrana 10000/10000, szelki. Jak będę miał chwilę to podeślę model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi