alexsob 8 Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Zgodnie z prognozą Tatromaniak.pl ogłosił ze od najbliższego piątku czyli od 05.09.19. tak wiec mam pytanie czy już sypie snieg w tatrach? Quote Link to post Share on other sites
alexsob 8 Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 2 godziny temu, Luk_ napisał: Polecam monitorować stronę kamery.topr.pl + strony z kamerami z Łomnicy i Kasprowego (na pewno wygooglasz). Poza tym możesz śledzić strony podane w temacie "Prognozy pogody" - tam z dużą dozą prawdopodobieństwa dowiesz się, kiedy w Tatrach (i innych górach) spadnie śnieg ? A ja polecam czytać ze zrozumieniem. Odniosłem się tylko do rewelacji pogodowych Tatromaniaka o piątkowym śniegu w tatrach. Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,791 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Hej. Jeszcze nie pada ? Aktualnie chmury jakieś 2000 plus. Ciepło, może się rozpogodzi. Na śnieg się nie zapowiada Edit: nad chmurami ledwo widoczna Łomnica i fragment grani Sławkowskiego. Nie są białe ? Edited September 6, 2019 by Mateusz Z 1 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,791 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 No i sypie ? 1 Quote Link to post Share on other sites
tatromaniak 290 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Tatromaniak nic nie ogłosił, tylko przekazał co w tamtym momencie wskazywały prognozy pogody. Prognozy pogody zmieniają się bardzo szybko, w tamtym momencie zapowiadały opady śniegu, rozumiem że masz z tym jakiś problem i stąd ten prowokacyjny ton posta? PS: Odpowiadając na pytanie, dziś trochę sypało. Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,791 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Gerlach o poranku. Trochę śniegu jest 1 Quote Link to post Share on other sites
Eskimos 10 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Teraz już będzie sypać i topnieć w dzień - dwa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts