dawid_tatromaniak Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Cześć Tatromaniacy, czy Wy też macie taką załamkę po tym, jak Kowadło poleciało? 3 tygodnie temu byłem na Kowadle, przedstawia to film na instagramie: dawid_tatromaniak Tak mi się spodobał ten blok skalny, że po powrocie już planowałem kolejne wejście. Naprawdę szkoda, że już nie istnieje...a jakie jest Wasze zdanie? Wspomnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 A tak chciałam tam wejść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupicapra rupicapra Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Gdyby nie te niebieskie portki to by Cię pewnie z daleka nie widzieli. Polecam multicam - najlepszy na tatrzańskie granity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_tatromaniak Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Doszliście już? Czy dalej jesteście w drodze? Wchodził już ktoś na to, co pozostało z kowadła, czy strach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 szkoda, że już nie ma kowadełka bo dodawalo uroku, jedno z miejsc, które musze odwiedzić, wchłonąć widok i porobić zdjęcia do albumu aczkolwiek już nie będzie takie samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi