Volpi Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Witam mam dylemat chodzi o buty z Decathlonu SH520 x-warm mid które są średnio sztywne, dziś kupiłem raki (które mogę jeszcze wymienić) ct Neptuse Evo ale teraz patrzę że jest wersja flex do mniej sztywnych butów. Zastanawiam się czy wymienić na flexy czy zostać przy klasycznych Neptuse Evo jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Dnia 7.12.2020 o 17:24, Volpi napisał: Witam mam dylemat chodzi o buty z Decathlonu SH520 x-warm mid które są średnio sztywne, dziś kupiłem raki (które mogę jeszcze wymienić) ct Neptuse Evo ale teraz patrzę że jest wersja flex do mniej sztywnych butów. Zastanawiam się czy wymienić na flexy czy zostać przy klasycznych Neptuse Evo jak myślicie? Cześć. Nie korzystałem nigdy z butów SH520, ale jeśli mają średnio sztywną podeszwę to wybrałbym łączniki bardziej elastyczne. Sam korzystam z raków CT evo i ani w miękkich butach, ani w sztywnych mnie nie zawiodły. Chociaż w miękkich Salomonach byłem tylko w rakach na Babiej Górze, tak więc porównanie może odbiegać normie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejb Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dzięki @Volpi za pytanie i @Mateusz Z za odpowiedź. Mam ten sam dylemat przed kupnem raków dla żony (buty SH520), więc opinia jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 7 godzin temu, Andrzejb napisał: Dzięki @Volpi za pytanie i @Mateusz Z za odpowiedź. Mam ten sam dylemat przed kupnem raków dla żony (buty SH520), więc opinia jak znalazł Do każdych raków można dokupić elastyczny łącznik, który będzie dobrze współpracował nawet z miękka podeszwą. Koszt takiego łącznika to około 30 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi