Maciej1980 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Witam. Planuję kupić nowe buty (wysokie za kostkę) na wyjazd w Tatry oraz kijki trekkingowe. Czy możecie polecić coś naprawdę dobrego? Z góry dzięki za każdą odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 18 minut temu, Maciej1980 napisał(a): Czy możecie polecić coś naprawdę dobrego? Jeśli chodzi o kijki to ja za dobre uważam takiehttps://militaria.pl/p/kije-trekkingowe-rockland-rapid-alu-40056 używam kilka lat , kilka grotów już zmieniłem , jestem zadowolony. A co do butów to poczytaj jest taki duży temat o butach, coś sobie wyszukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi