Łukasz 86 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Hej potrzebuje porady. Za niedługo wybieram się na kurs lawinowego abc a posiadam buty Salewa Alp Trainer 2 Mid GTX i według producenta nie są one przewidziane do raków a według mnie mają w miarę twardą podeszwę i stąd pytanie czy dadzą radę na kursie. Wiem też że osoba którą prowadzi kurs pożycza nam raki Climbing Technology Nuptse Evo Classic Flex czyli z tym bardziej elastycznym łącznikiem. Jak ktoś ma doświadczenie proszę o podpowiedź czy moje buty wystarczą. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Jak pożyczone raki, to nie ma się co martwić, tak szybko łącznika nie złamiesz Za to martwiłbym się skutecznością stuptutów przy tak niskim obuwiu - jeśli natrafiłbyś na zaspę tej wiosny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 86 Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Dzięki za odpowiedź a buty o których mówię są wysokie więc powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi