kornelia111 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Hej, mam pytanie odnośnie butów na śnieg. Mam buty ze Scarpy. Mistral GTX z podeszwą Vibram XS TREK. Jadę do Zakopanego na kilka dni pochodzić po dolinach. I pytanie do Was, czy podeszwa nadają się na śneg. Miałam wcześniej z Zamberlana z podeszwą Vibram Forest i mi się strasznie ślizgały, nawet zwykłe letnie tenisówki lepiej sprawdzały się na śniegu. U mnie w okolicy nie ma śniegu, więc nie mam jak przetestować. Za ewentualnie nowymi butami muszę się już zacząć rozglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 40 minut temu, kornelia111 napisał(a): Hej, mam pytanie odnośnie butów na śnieg. Mam buty ze Scarpy. Mistral GTX z podeszwą Vibram XS TREK. Jadę do Zakopanego na kilka dni pochodzić po dolinach. I pytanie do Was, czy podeszwa nadają się na śneg. Miałam wcześniej z Zamberlana z podeszwą Vibram Forest i mi się strasznie ślizgały, nawet zwykłe letnie tenisówki lepiej sprawdzały się na śniegu. U mnie w okolicy nie ma śniegu, więc nie mam jak przetestować. Za ewentualnie nowymi butami muszę się już zacząć rozglądać. Mieszanka XS Trek to kompromis pomiędzy trwałością, a przyczepnością. Nie jest co prawda aż tak przyczepna, jak Megagrip, ale spokojnie w zimowych warunkach da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 4 godziny temu, kornelia111 napisał(a): mi się strasznie ślizgały, rozważ zaopatrzenie się w raczki , są sytuacje w których żadna podeszwa nie daje rady. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornelia111 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Dziękuję za odpowiedzi :). Planuje zakup raczków, tylko w raczkach nie wszędzie się chodzi, np w centrum Zakopanego i dlatego zależy mi na pewnej podeszwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 8 godzin temu, kornelia111 napisał(a): Planuje zakup raczków, o raczkach trochę tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi