Marta Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Helpunku. Potrzebuję dobrej kurtki przeciwdeszczowej. Taka która nie pozwoli mi się spocić, a pocą mi się głównie ręce, i kark, oraz plecy. Okres od maja do października. Tak do 100 150 zł. Z góry dzięki. Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pab Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Budżet raczej niski, więc i wyboru nie ma wielkiego. Regatta birchdale za ok 170 zł, 10000 odp na wodę i 8000 na oddychanie, zupełnie dobre parametry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Ja osobiście polecam kurtkę mac in sac sprawdzona podczas biegania i wycieczek w góry praktyczna zajmuje niewiele miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja tam na wypadek deszczu noszę ze sobą pelerynę z decathlonu, a kurtkę zakładam tę co na co dzień bo pasuje do kapelusza Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi