Ania GL Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witajcie, Chciałabym w tym roku wybrać się na Mnicha. Macie może do polecenia jakiegoś dobrego przewodnika? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Andrzej Chrobak !!!! Potwierdzam Mili !!! Widział że się boję i tak mnie zagadał że nie wiem kiedy już byliśmy na szczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunka Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Ja bylam z Jędrkiem Maraskiem, rowniez ratownikiem Topru. Bardzo profesjonalny gość i czułam sie z nim bardzo bezpiecznie ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykbala.89 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Mimo, że się nie wspinam (mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni bo coraz częściej o tym myślę) to słyszałem o Panu Andrzeju Chrobak. Objało mi się o uszy to nazwisko w jakiś prostych, pozytywnych aspektach. Może też kiedyś coś czytałem. Traktuj mój post jako taki dobry omen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi