Mnich Admin Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 godzinę temu, barbie609 napisał: Czy półśrodek ? Chyba nie do końca , w poprzedniej parze tego samego modelu którego używam teraz przeszedłem tak orientacyjnie chyba nieco ponad 2 tys kilosów.Jedyne co się zużyło to podeszwa i pogorszyła się przyczepność, mogłem zmieniać podeszwę ale zmieniłem całe buty bo za chwilę poleciała by membrana itd.Tak więc półśrodkami bym tych butów nie nazwał.Podkreślam ,że dla mnie jest ok , jestem przyzwyczajony od wielu lat do wysokich sznurowanych ,,pancernych,,butów czy ja komuś takie polecę? Na pewno trzeba brać pod uwagę jako alternatywę , a czy komuś będzie komfortowo to już niestety metoda prób i błędów i my możemy przedstawić tylko opcje i opisać własne doświadczenia , które często będą zupełni rozbieżne. Prawda. Wszystkie nasze rekomendacje oparte są na subiektywnych doświadczeniach. Ja buta za kostkę, z membraną, latem nigdy nie założę. Ale rozumiem i szanuję podejście tych, którzy pewnie i komfortowo czują się w butach za kostkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Przeglądałam różne opcje i nie wiem co wybrać tego tyle na rynku - vibram ma ponoć 100 modeli Czy polecacie jakieś konkretne sprawdzone obuwie. Mam tu na myśli przykład jesiennego wypadu do 5- taki, gdzie w niższych partiach jest desz, błoto, śliskie skały, w wyższych pojawia się już śnieg. Może macie coś sprawdzonego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Inka napisał: Przeglądałam różne opcje i nie wiem co wybrać tego tyle na rynku - vibram ma ponoć 100 modeli Czy polecacie jakieś konkretne sprawdzone obuwie. Mam tu na myśli przykład jesiennego wypadu do 5- taki, gdzie w niższych partiach jest desz, błoto, śliskie skały, w wyższych pojawia się już śnieg. Może macie coś sprawdzonego ? Pod raki koszykowe, czy półautomaty? Maksymalny budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Raczki koszykowe, budżet do 800 zł-1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Inka napisał: Raczki koszykowe, budżet do 800 zł-1000 zł Te z bardziej twardą podeszwą: La Sportiva Trango , Scarpa Ribelle HD, Garmont Vetta Tech. Z bardziej miękką: Aku Ultralight, Meindl Litepeak, Lowa Renegade A jak podobają Ci się Salewy (ja ich osobiście nie lubię) to model Trainer Mid. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: Te z bardziej twardą podeszwą: La Sportiva Trango , Scarpa Ribelle HD, Garmont Vetta Tech. Z bardziej miękką: Aku Ultralight, Meindl Litepeak, Lowa Renegade A jak podobają Ci się Salewy (ja ich osobiście nie lubię) to model Trainer Mid. Dziękuję ślicznie bardzo mi to ułatwi zakup:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 9 godzin temu, Inka napisał: Dziękuję ślicznie bardzo mi to ułatwi zakup:) Zawsze do usług! Kłaniam się nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi