Pablo P Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 25 sierpnia 2021 roku był trzecim moim dniem wędrówki po podczas sierpniowego pobytu. Pogoda nie specjalnie sprzyjała ale ten dzień miał być bez opadów i ze słońcem. 6 zdjęć z tej wycieczki już wrzuciłem w kategorii "Moje najlepsze foto". Aby nie zaśmiecać tamtego wątku, założyłem nowy dotyczący tej wycieczki. W Kuźnicach byłem około 7:00, było chłodno. Polar i kurtkę miałem w plecaku, postanowiłem że idę tylko w koszulce, po drodze się rozgrzeje. Kiedy doszedłem do Murowańca zrobiło sie mocno zimno około 5 stopni i na dodatek wilgotno. Gór niestety nie było widać, ale postanowiłem że idę zobaczyć na Czarny Staw. Szybko wrzuciłem polar i kurtkę i poszedłem. Nad Czarnym Stawem było kompletne mleko (widoczność 2 m), nawet Stawu nie było widać. Mimo to postanowiłem zaryzykować . Kawałek za Czarnym Stawem kiedy szedłem jeszcze niebieskim szlakiem spojrzałem na kamery na stronie TOPRU i zobaczyłem szczyty ponad chmurami. Utwierdziło mnie to w mojej decyzji. Kiedy doszedłem do końcowego podejścia pod Kozią Przełęcz, zaczęło się przejaśniać i znalazłem się ponad chmurami. Nie wiem czy była to moja najlepsza wyprawa ale na pewno jedna z najbardziej spektakularnych. Poniżej wrzucam foty pierwsza partia z telefonu. Kościelec i kawałek zadniego Teraz Kościelce obydwa Kościelec po lewej z większej wysokości Widok na drabinkę na Koziej, dalej Kościelce Widok w kierunku Piątki Znowu Piątka, na pierwszym planie Miedziane, w oddali masyw Lodowego To już widok w kierunku Koziego Wierchu i Kozich Czub, po prawej Świnica. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Świnica i Kościelce, nawet Giewont widać Z Zadniego Granatu w kierunku Piatki VID_20210825_132418.mp4 Filmik z koziego Wierchu, fajnie widac Gerlach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 VID_20210825_152550.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Podobne zdjęcia z aparatu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi