ukasus Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) W ostatnich dniach października byliśmy z żoną pod wrażeniem Rohaczy. Przeszliśmy od Wołowca do Smutnej Przełęczy (jutro dodam zdjęcia). Pod koniec czerwca 28 i 29 planujemy dokończyć grań. Start z Chaty Zverovka na Brestową do Przeleczy Banikowskiej skąd powrót do schroniska. Drugiego dnia kontynuacja do Smutnej Przełęczy. Nie wiem jak duża jest szansa, że na grani nie będzie śniegu. Rok temu na początku lipca robiłem Granaty czy Zawrat> Swinica i śniegu nie było. Może ktoś z forumowiczów szedł tam w poprzednich latach na przełomie czerwca i lipca i ma wiedzę jak to może wyglądać "sniegowo"? Po edycji: Znalazłem zdjęcia z przejścia 16 czerwca 2018. Wygląda, że nie było śniegu. https://m.facebook.com/groups/tatromaniacy/permalink/1969820756363728/?sfnsn=mo&ref=share Chyba do zamkniecia albo usunięcia. Choć może komuś się przyda. Edytowane 26 Maja 2022 przez ukasus Znalazłem odpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi