Wojtas Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Witam wszystkich, chciałem się zapytać kogoś kto może ma większe doświadczenie niż ja. Otóż w tym roku udało mi się po raz pierwszy kupić bilety na skoki w Zakopanem (na szczęście z legalnego źródła). Zdecydowałem się na sektor D. Czy może ktoś poradzićz z którego miejsca jest najlepszy widok, o której trzeba być na miejscu itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Skok to nie jest przypadkiem w Dolinie Młynickiej? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zapraszam wszystkich do darmowego konkursu skoków https://esmgamer.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi