Kamill Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Witam . Mam problem z dopasowaniem raków. Obcas buta jest dużo węższy niż raki . Raki są pół automatyczne. Po zapieciu wydaje się stabilnie ale zastanawia mnie przerwa między piętą A tymi dwoma ogranicznikami. Raki to CT Nupse , buty Salewa Moje pytanie może tak być czy trzeba inne raki .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zadniego zaczepu nie można przypadkiem wsadzić w dziurki bliżej pięty? Wtedy atomatycznie but się przesunie do tyłu, a na łączniku skrócisz o jedno oczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Coś pomogło ale nie całkiem , jest troszkę luzu ale tak minimalnie. Piętą może wystawac lekko poza obrys raka? Jak tak to chyba jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi