Kalessin4 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Proszę polećcie buty męskie trekkingowe . Chciałam mężowi kupić w prezencie bo rozpadły mu się poprzednie. Całodniowe wypady. Trekkingi kilkudniowe itp. Coś nie mega ciężkiego ale dającego radę na kamienistych podejściach, w deszczu itp. Będę wdzięczna bo na forach zaraz pół życia stracę he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Jeżeli poprzednie się sprawdzały to po prostu kup takie same. A może zapytaj co chce.Żaden odpowiedzialny górołaz nie powie kup takie i takie.Są różne preferencje , ja np jestem wyznawcą starej szkoły i chodzę w skórzanych, pancernych polskich Hanzlach i ten but jest dla mnie dobry. Ktoś inny w lecie takiego buta nie ubierze. Jeśli masz jakieś typy to pytaj o konkretne modele,jest spora szansa że ktoś takiego używał/ używa i podzieli się doświadczeniem . Pamiętaj jednak że zawsze jest to ocena subiektywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi