Szymon Pierwszy Płaczliwy Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Garść fotek z wycieczki na Walentkowy Wierch Nadszedł wreszcie długo oczekiwany wymarzony urlop , myślałem o Zawracie Świnicy z Doliny Pięciu Stawów lub Kozim Wierchem z Granatami ale w ostatniej chwili przyszedł mi do głowy lepszy pomysł. 1-2. Kołowa Czuba , Kozie Czuby 3. Gładka Przełecz 4. Gładki Wierch 5. Koziczki 6-7. Świnica z Walentkowego Wierchu 8. Zbliżenie na Zawrat Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Szymon Pierwszy Płaczliwy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Pierwszy Płaczliwy Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Szymon Pierwszy Płaczliwy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Pierwszy Płaczliwy Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 1. W stronę Kasprowego 2. W stronę na Gładką Przełęcz 3. Tatry Wysokie 4. W stronę Orlej 5. Grań Hrubego , Krywań 6. Dol Walentkowa , Cicha 7. Tatry Zachodnie 8. Świnica z Doliny Walentkowej 9. Dol Walentkowa ze ścieżki na Liliowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Szymon Pierwszy Płaczliwy napisał: Zbliżenie na Zawrat Ale hardcore Gratulację, świetne fotki. Jeszcze mnie tam nie było i chyba to będzie jeden z najbliższych celów na jesień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Pierwszy Płaczliwy Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 7 godzin temu, Mateusz Z napisał: Ale hardcore Gratulację, świetne fotki. Jeszcze mnie tam nie było i chyba to będzie jeden z najbliższych celów na jesień. Byłem w środku ubiegłego tygodnia , wydawało się że na szlakach będzie luz , nic bardziej mylnego , strach pomyśleć co się dzieje w Tatrach w wekendy Na Świnicy tego dnia też było tłoczno. Co do zdjęć to widać że przepuszczane przez tutejszy serwer nie są najlepsze , zbyt duża kompresja ścina jakość. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Pierwszy Płaczliwy Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 12 minut temu, Luk_ napisał: Trasa sztos A zdjecia z zoomem, mimo przyciętej jakości, i tak są świetne Czym cykasz zdjęcia? Te fotki były robione starym kompaktem Sony HX 400 V , zabieram go zwykle w góry ponieważ przy ewentualnym kontakcie ze skałą czy upadku nie będzie mi go żal , kosztuje aktualnie grosze a robi dobre foty porównywalne z sporo droższymi z serii A 6000 z matrycami ASP-C 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi