AnkaJ Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Hej hej :) poszukuję wyjątkowego, romantycznego noclegu w Zakopanem. Chcę zrobić chłopakowi urodzinowy prezent i zaprosić go na weekend w jego ukochane Taty. Szukam czegoś w cichej okolicy (termin zimowy więc wiem, że będą tłumy a zależy mi na odrobinie spokoju :)) i romantycznego, najlepiej jakby był jakiś kominek lub jacuzzi :) Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) A musi być koniecznie Zakopane? Może Murzasichle? Mniej ludzi, mniejszy tłok, bardziej prywatnie, intymnie i przyjemniej Na przykład Grand Karpatia Edytowane 8 Września 2019 przez Ann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi