Monqua 3 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Witam ? Nie wiem czy dobre miejsce na ten wpis, witam Was bardzo serdecznie. Nazywam się Monika. Za kilka dni jadę pierwszy raz w nasze piękne Tatry, w dodatku z kilkulatką?nie bardzo wiem jak to wszystko zorganizować. Trasy jakoś z pomocą znajomych zorganizowane, dostosujemy na miejscu do pogody. Mam natomiast problem z ogarnięciem noclegu i posiłków. Może macie jakieś miejsca? Myślałam że znajdę coś ze śniadaniem żeby szybciutko rano zjeść i iść na szlak ale wszędzie wydają od 8. Może macie jakieś miejsca? Noclegi daleko, schroniska raczej odpadają. Nie wiem jeszcze jakie będą nasze możliwości ?nie mam kogo się poradzić, pochodzę z "nie górskiej" rodziny ? przyjeżdżamy w piątek. W sobotę chciałam wejść na hale gąsienicowa i czarny staw gasienicowy, jak damy radę i będzie ładna pogoda może kasprowy wierch. W niedzielę m. Oko i czarny staw pod rysami podobnie jak siły pozwolą. Córka 8 lat. O kondycję i sprawność się nie martwię. W górach nie była, razem zaczniemy rodzinna tradycje ?pozdrawiam. I proszę o rady? Quote Link to post Share on other sites
jjacekj 45 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 W wielu podtatrzańskich penjonatach jest ogólna kuchnia do wykorzystania przez gości, więc zrobienie śniadania nie nastręcza trudności ? więcej na pewno znajdziesz w tym wątku: https://forum.tatromaniak.pl/index.php?/topic/5-noclegi-pod-tatrami/ 1 Quote Link to post Share on other sites
Monqua 3 Posted September 10, 2019 Author Share Posted September 10, 2019 Dziękuję i pozdrawiam ? Quote Link to post Share on other sites
Paczonx 16 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Ja szczerze polecam nocleg w Chochołowie a dokładnie Pokoje Gościnne Chochołów 171, fajne pokoje, sympatyczna właścicielka cena za noc (nie przez booking) 45 zł/os, aneks kuchenny, 10 minut spacerkiem na termy a wieczorem nad czarny Dunajec z piwkiem ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts