Jump to content

Nocleg dla 1 osoby

Recommended Posts

Hej,

wiem, że jest już temat ogólny co do noclegu pod Tatrami, ale chciałabym trochę zawęzić temat. Jak tak przeglądam internet to 90% miejsc nie posiada pokoi jednoosobowych a dwójek na jedną osobę nie opłaca się brać

stąd pytanie dla tych co podróżują samotnie, czy macie może jakiś nocleg który polecacie dla 1os.? ☺️ ważne żeby było to w Zakopanem i fajnie jeśli niedaleko byłby przystanek na busa. Dobrze też gdyby była prywatna łazienka (ale nie jest to warunek konieczny)

• Like ! 1

W Zakopanem faktycznie jest ciężko ale w Murzasichlu nie ma problemu. Tam gdzie ja jeżdżę można się dogadać z właścicielami w każdej sprawie. Mają dwa nieduże pokoiki na poddaszu z łazienkami i osoby podróżujące w pojedynkę mogą tam przyjechać ?

dzięki za odpowiedzi! ☺️

Dnia 7.09.2019 o 08:52, Agnieszka GP napisał:

W Zakopanem faktycznie jest ciężko ale w Murzasichlu nie ma problemu. Tam gdzie ja jeżdżę można się dogadać z właścicielami w każdej sprawie. Mają dwa nieduże pokoiki na poddaszu z łazienkami i osoby podróżujące w pojedynkę mogą tam przyjechać ?

właśnie nie jestem zmotoryzowana, dlatego zależy mi na centrum, bo jednak łatwiej i do dworca i na busy, a tak to trudno niestety ogarnąć cały transport. Więc nawet wolę trochę dopłacić a mieć tą wygodę ☺️

Dnia 7.09.2019 o 08:53, Esti napisał:

A ja proponuję podzwonić w miejsca, które mają dosć tanie dwójki i dobrą dla Ciebie lokalizację i pytać. Od kilku lat nocuje w pojedynkę, do tej pory płaciłam do 50 zł w sezonie więc myślę, że spoko cena, ale przyjdzie mi szukać czegoś nowego z powodu zamknięcia pensjonatu. 

właśnie też tak o tym myślałam i chyba czas wykonać parę telefonów ☺️ zobaczymy co się uda upolować!

Dnia 8.09.2019 o 21:43, JustynaK napisał:

właśnie też tak o tym myślałam i chyba czas wykonać parę telefonów ☺️ zobaczymy co się uda upolować!

Podbijam temat, wybieram się na ostatni tydzień września i szukam miejscówki dla niezmotoryzowanej ? udało się znaleźć coś sensownego?