JustynaK Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Hej, wiem, że jest już temat ogólny co do noclegu pod Tatrami, ale chciałabym trochę zawęzić temat. Jak tak przeglądam internet to 90% miejsc nie posiada pokoi jednoosobowych a dwójek na jedną osobę nie opłaca się brać stąd pytanie dla tych co podróżują samotnie, czy macie może jakiś nocleg który polecacie dla 1os.? ważne żeby było to w Zakopanem i fajnie jeśli niedaleko byłby przystanek na busa. Dobrze też gdyby była prywatna łazienka (ale nie jest to warunek konieczny) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Hej Justyna Pokoi jednoosobowych raczej nie znajdziesz w kwaterach prywatnych. Jednoosobówki mają hotele, na Słowacji jest ta sama sytuacja. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 W Zakopanem faktycznie jest ciężko ale w Murzasichlu nie ma problemu. Tam gdzie ja jeżdżę można się dogadać z właścicielami w każdej sprawie. Mają dwa nieduże pokoiki na poddaszu z łazienkami i osoby podróżujące w pojedynkę mogą tam przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaK Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 dzięki za odpowiedzi! Dnia 7.09.2019 o 08:52, Agnieszka GP napisał: W Zakopanem faktycznie jest ciężko ale w Murzasichlu nie ma problemu. Tam gdzie ja jeżdżę można się dogadać z właścicielami w każdej sprawie. Mają dwa nieduże pokoiki na poddaszu z łazienkami i osoby podróżujące w pojedynkę mogą tam przyjechać właśnie nie jestem zmotoryzowana, dlatego zależy mi na centrum, bo jednak łatwiej i do dworca i na busy, a tak to trudno niestety ogarnąć cały transport. Więc nawet wolę trochę dopłacić a mieć tą wygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaK Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Dnia 7.09.2019 o 08:53, Esti napisał: A ja proponuję podzwonić w miejsca, które mają dosć tanie dwójki i dobrą dla Ciebie lokalizację i pytać. Od kilku lat nocuje w pojedynkę, do tej pory płaciłam do 50 zł w sezonie więc myślę, że spoko cena, ale przyjdzie mi szukać czegoś nowego z powodu zamknięcia pensjonatu. właśnie też tak o tym myślałam i chyba czas wykonać parę telefonów zobaczymy co się uda upolować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziaresz Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Dnia 8.09.2019 o 21:43, JustynaK napisał: właśnie też tak o tym myślałam i chyba czas wykonać parę telefonów zobaczymy co się uda upolować! Podbijam temat, wybieram się na ostatni tydzień września i szukam miejscówki dla niezmotoryzowanej udało się znaleźć coś sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaK Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 @zuziaresz wykonałam kilka telefonów i zdecydowałam się na Domek u Gąsieniców 1. Najlepiej cenowo wyszło przy takiej lokalizacji - bardzo blisko dworca :) Mam nadzieję, że będzie ok. Tylko osobno łazienka i kuchnia, a nie wiem jakie masz potrzeby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pab Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Jedynki biorę w willa jaszczurowka, dw słoneczny Karłowicza, ba, nawet na Kalatowkach w 2 os pokoju liczą za jedną osobę, a śniadanie podaje kelner! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi