gingergini Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Cześć, Chciałam podpytać o radę w sprawie butów. Pierwsze kupione buty to najtańszy model z Decathlonu Quechua WTP - MH100 MID, które okazały się całkowitą porażką, niemiłosiernie obcierającą piętę / ścięgna Achillesa. Okazało się też, że wędrówki w górach też coraz bardziej zaawansowane i jestem gotowa zapłacić znacznie więcej ;) Zaczęłam czytać, wybrałam wstępnie AKU Camana Fitzroy a tu w recenzjach... skłonność do obcierania Achillesa, więc boję się zaryzykować i już zupełnie nie wiem, na jakie modele zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Wymienione aku nie mają otoku, tak więc ich zastosowanie w górach będzie dość mocno ograniczone... Skoro obawiasz się obtarć, to poszukaj jakichś miękkich, syntetycznych cholewek, a nie od razu skórzanych, które z natury będą sztywniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi